Дигитална карта показва всички ремонти на ВиК мрежата в София в

...
Дигитална карта показва всички ремонти на ВиК мрежата в София в
Коментари Харесай

Проверяваме онлайн защо няма вода и какво е качеството й

Дигитална карта показва всички поправки на ВиК мрежата в София в действително време, оповестиха от " Софийска вода ".

От компанията сътвориха интерактивна карта, която оказва помощ на клиентите да ревизират непосредствено за какво няма вода и какво е качеството на водата. През системата ще могат да се подават и сигнали за течове.

Картата демонстрира и всички настоящи и планувани ремонтни действия, точните граници на засегнатите региони, статус на осъществяване и предстоящ час за привършване.

Всеки сигнал за теч или друга неправда по мрежата ще се записва и ще се предава на екипите, които ревизират и отстраняват казуса. Подателите могат да наблюдават статуса на сигнала си онлайн на всеки стадий, показаха още от " Софийска вода ". 

 istock istock
Може да се получи информация и за качеството на питейната вода по квартали с оповестени настоящи лабораторни разбори за месеца. Анализите се отнасят за общо 87 точки за мониторинг, ситуирани във всички елементи на София. 

През април Столичната община разгласи, че ще бъде построена над 100 км ВиК мрежа в седем столични региона. 

През 2022 година " Софийска вода " стартира огромна капиталова стратегия на стойност над 51 млн. лева за възстановяване на ВиК-инфраструктурата на столицата и надграждане на услугите за потребителите.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР